Hoivakoti Etelärinne

Hoivakoti Etelärinteen palvelut

Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa päivittäisen ulkoilumahdollisuuden sään salliessa virkistystoimintaa, joka sisältää mm. päivittäisen lehden lukemisen, lauluhetkiä, tietovisailuja ja yhteisjumppaa retkiä lähiympäristöön, kuten markkinat, jokiristeily ja vierailu Napapiirillä mahdollisuuden vierailla läheisten luona

Koulutettu henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Heidän erikoisosaamisenaan on vanhustyö, mielenterveys- ja päihdetyö sekä muistisairaudet.

Hoivakodin neljän viikon kiertävä ruokalista on suunniteltu asukkaiden toiveiden pohjalta, jolloin se sisältää paljon perinneruokia. Osaava henkilökunta valmistaa ruuat itse, joten ne ovat laadukasta kotiruokaa.

Kunnioitamme jokaisen asukkaan yksilöllistä unirytmiä, eli aamuisin asukkaat saavat nukkua niin pitkään kuin tahtovat ja iltaisin hoitaja avustaa yöpuulle siirtymisessä asukkaan oman unirytmin mukaisesti.

Arkeamme piristävät sekä hoitoalan työssäoppimisessa olevat opiskelijat että opiskelunsa ohessa työtä tekevät opiskelijat.

 

 

 

 

 

 

© Hoivakoti Etelärinne Oy | Etelärinne 41, 96100 Rovaniemi
Toteutus Nettitaivas